Ärtor med pancetta, vitlök och persilja

  • Tillagning

En röra med pancetta som stekts i olivolja och vitlök som blandas med gröna ärtor och persilja. Ett läckert komplement till många fiskrätter.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Stek pancetta och vitlök lätt i olivolja.

Lägg i ärtorna och stek ytterligare någon minut.

Smaka av med salt och peppar.

Avsluta med persilja.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    Ett läckert komplement till många fiskrätter.

Skriv en kommentar till "Ärtor med pancetta, vitlök och persilja"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.