Ägghalvor med två toppingar

  • Tillagning

Ägg med olika toppings som passar perfekt på påskbuffén.

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 6 mjukt kokta ägg
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Skala och dela äggen.

Toppa dem med tapenade.

Dela sardellfiléerna på längden och lägg en bit på hälften av ägghalvorna.

Strimla lite citronskal med ett zestjärn eller finriv det och strö över.

Garnera med ett litet persiljeblad.

Lägg paprikabitarna på resten av ägghalvorna och strö över parmesan.

Dra några varv med pepparkvarnen.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    Använd gärna ett så kallat zestjärn att strimla citronskalet med eller finriv på rivjärnet.

Skriv en kommentar till "Ägghalvor med två toppingar"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.