Ägghalvor med räkor och rökt caesardressing

  • Tillagning

Ägghalvor med italiensk tvist med mild och elegant röksmak.

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 6 ägg
  • 36 räkor skalade eller utan skal
  • 12 små salladsblad
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka äggen i 6-7 minuter, spola dem kallt och skala.

Rör ihop äggula, vinäger, senap, sardellcreme och vitlök.

Tillsätt oljorna försiktigt under vispning.

Rör ner den rivna osten, smaka av med salt och nymalen svartpeppar.

Halvera äggen och lägg på ett salladsblad, lite dressing och tre räkor på varje ägghalva.

Avsluta med lite svartpeppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Ägghalvor med räkor och rökt caesardressing"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.